Nieuws

Ben jij die buurtbewoner die anderen in vuur en vlam zet?

Het Breedschap gaat als een speer, en daarom zijn we hard op zoek naar extra handen! Heb jij zin om met een gezellige en betrokken groep mensen iets moois te doen voor de wijk en daarmee 1.500 euro te verdienen? Wij zijn op zoek naar betaalde vrijwilligers voor onze communicatie en ledenwerving. Bekijk...

De vereniging is officieel opgericht!

Donderdag 18 juni was een grote dag. We hebben namelijk de vereniging het Breedschap officieel opgericht! We zijn heel blij dat het gelukt is om al onze ideeën over het Breedschap te vertalen in een werkbaar juridisch document, met behoud van de kernprincipes van het Breedschap. Ook hebben we een mooie balans gevonden tussen het verdelen van macht en zeggenschap enerzijds en zorgen voor een wendbare organisatie anderzijds. Nu lekker aan de slag in de praktijk!

Het Burgerpanel en de Breedraad zijn compleet!

Met trots kunnen we vertellen dat het Burgerpanel en de Breedraad compleet zijn! We hebben maar liefst zes bewoners in de Breedraad, vijf in het Burgerpanel en vier "Harry's": bewoners die hand- en spandiensten verlenen waar nodig. Ben je benieuwd wie er in het Burgerpanel en de Breedraad zitten? Neem hier een kijkje! Afgelopen dinsdag kwamen we samen voor een startbijeenkomst. Het was een energieke avond, waarin we elkaar een stuk beter leerden kennen en genoten van de couscousmaaltijd van Amal.