Word partner

Hoe kan je partner worden van het breedschap?

Bewoners

Woont u in het Plan van Gool en wilt u iets bijdragen?
Dat kan! Als bewoner steunt u het Breedschap door:
1. het afnemen van Breedenergie
2. het kopen van een hart voor uw wijk 
Elke bijdrage telt!

Zakelijk

Heeft u een bedrijf of organisatie en wilt u
met ons samenwerken? Dat kan! Wij helpen u met:
1. innovatie binnen uw bedrijf 
2. reclame in de wijk 
3. het bereiken van uw MVO doelen  

  1. Investeer in innovatie

    Het Breedschap werkt momenteel aan het opzetten van de eerste Social Impact Bond in het Plan van Gool. Wilt u als maatschappelijk investeerder betrokken zijn bij dit innovatieve project? Stuur een e-mail naar info@hetbreedschap.nl voor meer informatie.

  2. Reclame voor uw bedrijf in de wijk

    Heeft u lef, geloof in het Breedschap en staat u ook voor lokaal, democratie en een betere samenleving? Word onze wijkpartner! Wij hebben aantrekkelijke sponsorpakketten voor kleine ondernemers, maatschappelijke organisaties en commerciële bedrijven. In ruil voor een financiële bijdrage helpen wij met publiciteit, het bereiken van nieuwe klanten en vergroten van uw zakelijk netwerk. Hoe we dit doen verschilt: van een naamsvermelding op de website tot creatieve reclame-uitingen in de wijk. Stuur een e-mail naar info@hetbreedschap.nl voor meer informatie over de beschikbare sponsorpakketten.

  3. Bereik samen met ons uw MVO doelen

    Heeft u een specifiek MVO beleid? Het is tevens mogelijk om een bepaald wijkthema te sponsoren of om een deel van uw budget voor MVO of leefbaarheid over te hevelen naar het Breedschap. Wij besteden dit aan maatschappelijke projecten in de wijk. U krijgt uiteraard inzicht in de behaalde resultaten en heeft uw handen vrij voor uw eigen organisatie. Stuur een e-mail naar info@hetbreedschap.nl voor meer informatie.